Ţi-aduc o floare în pridvor, iubite Profesor

Sărbătoarea Ziua Internațională a Educației și Ziua Profesorului oferă un prilej în plus de a aduce un omagiu tuturor celor ce sunt implicați în procesul educațional din Şcoala Profesională din Floreşti. Cu această deosebită ocazie, în incinta sălii de festivităţi, s-a desfăşurat activitatea extracurriculară cu genericul ”Ţi-aduc o floare în pridvor, iubite Profesor” unde au fost implicati şi ghidaţi 18 elevi sub egida cadrelor didactice Postoronca Vera şi Roman Natalia. S-au recitat  versuri, s-au interpretat cântece dedicate profesorului şi s-au prezentat două dansuri. Copiii au adus cele mai sincere urări de bine, de sănătate și de împlinire pentru munca nobilă, fidelitatea față de meserie, efortul zilnic depus pentru creșterea și educarea tinerelor generații. Elevii au dorit ca visele Dascălilor să prindă viață așa cum, datorită muncii lor, a fost posibil ca multe din visele tainice să devină realitate, iar sufletul să le fie o Carte plină de înţelepciune, lumină, dragoste generatoare de energie şi creativitate.

Surpriza zilei a fost vizita Dnului Dan Perciun -Ministrul Educației și Larisa Novac – Deputat în Parlament, membru al Comisiei parlamentare „Comisia cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media„, ce au felicitat  pe profesori și  maiștri instructori cu ocazia zilei lor profesionale și a apreciat că în ciuda provocărilor, reușesc să școlească în continuare meseriași atât de solicitați pe piața muncii.

Activitatea a finalizat cu discursul Directorului ŞP din Floreşti, Dnul. Veaceslav Creţu, care a mulţumit tuturor cadrelor didactice pentru dedicaţie, implicare şi dăruire de sine în munca nobilă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *