Farmecul sărbătorilor de iarnă

Nimic mai frumos ca sărbătorile… Iar sărbătorile de iarnă au farmecul lor aparte: miros de brad și portocale, glasuri zglobii de copii care vestesc Nașterea Domnului, cadouri și surprize plăcute. Întreg universul e cufundat în magia basmului, unde domnește Moș Crăciun cu bunătatea și generozitatea sa. Ce vârstă nu am avea, credem în fumoasele povești de iarnă, iar  în  fiecare an, suntem parte din ele și cu cea mai mare bucurie, împărtășim emoțiile cu cei dragi sufletului nostru. 

În Școala Profesională or.Florești, toți au muncit cu spor pentru a întâmpina Anul Nou-2023. Elevii au finalizat cu succes primul semestru al anului de studii, reușind să participe și la diverse activități extracurriculare. Au împodobit holul instituției cu un decor original: brăduți și compoziții confecționate de mânuțele lor iscusite, au pregătit numere artistice pentru Revelionul 2023, iar un grup de învățăcei  talentați au vizitat Azilul de bătrâni din satul Căprești pentru a dărui un zâmbet celor mai triști. 

Seara de 22 decembrie 2022,  a fost una deosebită pentru toți elevii și angajații instituției. În incinta sălii de festivități, artiști din toate grupele au venit cu mesaje de felicitare prin colinde, urături, melodii, scenete și poezii. O prestație impecabilă a avut grupul de cadre didactice care împreună cu elevii au interpretat melodia: ,,Haide lume”. Surpriza activității a fost reliefarea celor mai bune rezultate ale elevilor prin diplome de mențiune și cadouri. 

Directorul instituției, domnul Veaceslav Crețu, a adresat urări de bine, cu prilejul sărbătorilor de iarnă,  elevilor, părinților, cadrelor didactice și personalului auxiliar, menționând că realizările relevante din anul care în curând va deveni  istorie, se datorează contribuției și implicării tuturor. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *